leftofdial.com - I Call Your Name

Notable posts

Träningvärk

Jag har sådan träningvärk idag att jag nästan går åt. Jag var med min bror på bodypump i går och det var inte det skonsammaste även om det var skönt. Och idag var jag på vattenaerobics med hantlar och jag trodde jag skulle gå sönder. Det brände i kroppen redan vid uppvärmningen efter träningen i går men jag körde på i alla fall. Och nu sitter jag i soffan och njuter av att känna att det tog och att jag var duktig som tog mig iväg. Men i morgon får det bli en vilodag. 

Söka till en vuxenutbildning

Jag har kollat runt lite grann efter en bra vuxenutbildning i Södertälje på senaste tiden. Jag skulle verkligen behöva gå en sådan kan jag säga, så jag ska verkligen ta och göra allt jag kan för att komma in på en sådan. Jag tror nog att det kommer att bli kanon bra det här faktiskt. Det är så här det blir när man slarvar i skolan, då måste man ta igen det senare i livet. Men jag tror nog att det kommer att bli riktigt intressant att plugga lite igen faktiskt!

Skaffa en ny säng

Jag var och kollade lite grann på sängar här om dagen. Jag hittade faktiskt ett par riktigt sköna som jag skulle kunna tänka mig att skaffa. Dock så måste jag välja en, så nu får jag lite beslutsångest. Men jag vill verkligen ha en riktigt bekväm säng. Man vill ju verkligen att sängen ska vara så bekväm som möjligt. Det är ju det som är målet i alla fall. Men jag tror nog att det kommer att bli riktigt bra det här. Jag ska gå tillbaka och prova ett par till och sedan bestämmer jag mig. 

Wel lastig wanneer hij er niet is.

Vorige week kwam mijn broer hier aan met nog maar eens een sloopauto aan. Hij heeft er ondertussen een hobby van gemaakt om oude gewilde auto´s te kopen en deze dan uit mekaar te halen om de onderdelen te kunnen verkopen via het internet, of ondertussen zijn er ook al een deel die weten dat hier auto´s uit elkaar gehaald Worden. Maar ik weet niet welke onderdelen hij heeft, dus dat wordt wel lastig wanneer er hier mensen staan wanneer mijn broer er niet is.

Ett fint leende

Jag har kollat lite grann på hur man ska göra för att bleka tänderna. Det finns en hel del tips på internet. Men jag tyckte att det såg väldigt intressant ut med att göra en sådan här tandblekning. Så jag ska verkligen ta och kolla upp det. Tänderna är nämligen en ganska viktig del när det gäller just utseendet. Det tycker jag att det är i alla fall. Så det gäller verkligen att man ser till att ta hand om sina tänder. Man vill ju ha ett fint leende så klart. 

Niet echt eenvoudige beslissing.

Ik had vandaag een dagje vrij gekomen omdat ik een afspraak had gemaakt met de loodgieter van Hoogvliet die normaal naar hier zou komen om eens te overlopen wat er nodig is om mijn verwarmingssysteem weer volledig in orde te krijgen. Het is al een oud systeem en dus ben ik voor het dilemma komen te staan om alles te vervangen, of een fikse renovering uit te voeren. Niet echt eenvoudige beslissing.

Inredning i trädgården

Jag var och kollade lite grann på trädgårdsinredning här om dagen. Det finns otroligt många snygga möbler och saker som jag verkligen skulle vilja skaffa till trädgården. Men nu så nöjde jag mig i alla fall med att skaffa en bänk och ett litet runt bord som jag hade tänkt att jag ska sätta upp i trädgården. Då kan man ju sitta ute mitt i trädgården och ta en fika en solig dag. Sen så ser det ju lite trevligare ut också. Så det kommer att se riktigt bra ut det här. 

Städning av kontor

Kontorsstädning i Stockholm är något som behövs på väldigt många kontor faktiskt. Det är ju så att när man arbetar på ett kontor så har man kanske inte alltid tid att städa. Och om man inte har tid till att städa så blir det ju väldigt ofta stökigt också. Men det finns ju faktiskt företag som håller på med just städning av kontor så att man ska slippa ha det stökigt på kontoret. Det är ju verkligen riktigt bra att det finns sådana företag som håller på med sådant. Så det är bra det!

Ik kan niet werken dan.

Sinds kort hebben ze op het werk een camerasysteem geïnstalleerd. Zogezegd om een beter zicht te krijgen op de werkvloer. Ik zelf vind het alles behalve aangenaam. Het feit dat je weet dat je voortdurend bekeken kan Worden door hogere hand geeft me echt een raar gevoel. Ik kan niet werken wanneer ze teveel druk op mij zetten en al zeker niet wanneer ze ook nog eens op mijn vingers staan te kijken.

Kaffe på jobbet

i hade en kaffemaskin på jobbet. Det var helt underbart! Jag kan verkligen inte jobba utan kaffe på arbetet. Jag behöver verkligen hålla igång och vara fokuserad. Det är ju det kaffet hjälper till med. Kaffe innehåller ju koffein som stimulerar det centrala nervsystemet och ger en liten boost så att man kan fokusera mer och kämpa hårdare. Sen så är det ju gott också. Jag har nästan blivit lite beroende av kaffe. Vi skaffade en kaffemaskin hemma och det var där jag började dricka. Sen har jag fortsatt med det ända sen dess.

Top users